29 дек. 2004 г., 13:44

Пристигам по Коледа! 

  Поэзия
1328 0 0

Тази вечер съм сама

на километри от дома.

Далеч са моите слънца

сама, неопряла глава

на мъжкото ти  рамо.

 

Тишина .....сама....

Толкоз далеч

от дима на наш`та къща.

 

Ще пристигна утре

по отъпкана пътека

към дома!

Ще дойда

с изгрева на слънцето

в нощта!

Ще ме чакаш

с топлина на синьото

в очите!

Ще дойда

с  длани

да ме сгрее твоята душа!

 

Утре ще дойде!

Със звъна на коледната песен

да заровя глава на твойто рамо.

© Катина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??