Тази вечер съм сама
на километри от дома.
Далеч са моите слънца
сама, неопряла глава
на мъжкото ти рамо.
Тишина .....сама....
Толкоз далеч
от дима на наш`та къща.
Ще пристигна утре
по отъпкана пътека
към дома!
Ще дойда
с изгрева на слънцето
в нощта!
Ще ме чакаш
с топлина на синьото
в очите!
Ще дойда
с длани
да ме сгрее твоята душа!
Утре ще дойде!
Със звъна на коледната песен
да заровя глава на твойто рамо.
© Катина Иванова Всички права запазени