ПРИСЪДА
Приседнала на твоето коляно,
юмруче свила в силната ти длан,
на чувствата в най-сладката измама
с греховна страст ще се предам…
И тази нощ под звездната завивка
вулкан от ласки нежно ще взриви
на времето гротесктните извивки
и по безкрая в мен ще продължи.
И нека после грешници ме съдят,
че щастието свое пожелах…
Единствената правилна присъда
в сърцето си обичащо признах!
© Христина Радомирова Все права защищены