10.03.2011 г., 9:40 ч.

Присъда 

  Поезия » Любовна
611 0 2

ПРИСЪДА

 

Приседнала на твоето коляно,

юмруче свила в силната ти длан,

на чувствата в най-сладката измама

с греховна страст ще се предам…

 

И тази нощ под звездната завивка

вулкан от ласки нежно ще взриви

на времето гротесктните извивки

и по безкрая в мен ще продължи.

 

И нека после грешници ме съдят,

че щастието свое пожелах…

Единствената правилна присъда

в сърцето си обичащо признах!

 

 

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??