8 июн. 2013 г., 12:42

Приятели 

  Поэзия » Другая
578 0 0

1. Защо издайно сълзите блестят?

    Защо извръщаш поглед ти от мене?

    Не си сама във този грешен свят!

    Не се плаши! Ще бъда аз до тебе...

 

2. Ти мъката си с мене сподели - 

     Не изживявай тайно свойта горест.

     В живота без приятели боли,

     а самотата, знай, е страшна болест!

 

3. Ще бъда с теб завинаги, докрай!

     Не ще ни раздели дори умора...

     Приятелството ни ще бъде РАЙ

     щом двама с теб в живота бъдем ХОРА!

 

 

06.11. 1987 г.

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??