1. Защо издайно сълзите блестят?
Защо извръщаш поглед ти от мене?
Не си сама във този грешен свят!
Не се плаши! Ще бъда аз до тебе...
2. Ти мъката си с мене сподели -
Не изживявай тайно свойта горест.
В живота без приятели боли,
а самотата, знай, е страшна болест!
3. Ще бъда с теб завинаги, докрай!
Не ще ни раздели дори умора...
Приятелството ни ще бъде РАЙ
щом двама с теб в живота бъдем ХОРА!
06.11. 1987 г.
© Таня Георгиева Всички права запазени