11 дек. 2011 г., 19:56

Приятелство 

  Поэзия » Другая
490 0 0

Приятелството свое аз ти давам

и от тебе същото очаквам аз,

с приятел лесно трудностите отминават

и пропастите смело се преодоляват.

 

Приятелството щастие донася,

приятелят ръка ще подаде,

винаги с усмивка те дарява,

настроение добро на теб ще отдаде.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??