11 dic 2011, 19:56

Приятелство 

  Poesía » Otra
476 0 0

Приятелството свое аз ти давам

и от тебе същото очаквам аз,

с приятел лесно трудностите отминават

и пропастите смело се преодоляват.

 

Приятелството щастие донася,

приятелят ръка ще подаде,

винаги с усмивка те дарява,

настроение добро на теб ще отдаде.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??