2 апр. 2016 г., 17:41  

Признание 

  Поэзия » Другая
246 0 0

Признавам си не винаги съм 

бил добър.

Признавам си, че плакал съм 

самотен, тайно.

Признавам си умирал съм от страх.

Но винаги съм мислил позитивно.

Затуй ценя живота  и всеки миг във който любовта е с мене.

Защото, тя ме кара да се чувствам

най-великият в света!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??