2 abr 2016, 17:41  

Признание 

  Poesía » Otra
247 0 0

Признавам си не винаги съм 

бил добър.

Признавам си, че плакал съм 

самотен, тайно.

Признавам си умирал съм от страх.

Но винаги съм мислил позитивно.

Затуй ценя живота  и всеки миг във който любовта е с мене.

Защото, тя ме кара да се чувствам

най-великият в света!

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??