14 апр. 2019 г., 16:31

Признание 

  Поэзия » Любовная
262 0 1

Когато слънцето залeзе
и зад хълма изплува бледата луна,
аз сядам до прозореца да пиша
признания за любовта.

Звездите светят ярко,
сълзи се леят от очи,
аз стихове ти пиша жарки,
за теб любими, замълчи!

© Румяна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??