14 abr 2019, 16:31

Признание 

  Poesía » De amor
260 0 1

Когато слънцето залeзе
и зад хълма изплува бледата луна,
аз сядам до прозореца да пиша
признания за любовта.

Звездите светят ярко,
сълзи се леят от очи,
аз стихове ти пиша жарки,
за теб любими, замълчи!

© Румяна Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??