31 мая 2012 г., 21:04

Признание 

  Поэзия » Любовная
685 0 12

 

ПРИЗНАНИЕ

 

Сигурно много неверници стан са подирили тук.

Уж да си пийнат по шепа водица под твоята сенчеста приказка.

А всъщност, за да те вземат. Аз съм различен и друг.

Дойдох да остана при теб. И да си не ида никога.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??