31 may 2012, 21:04

Признание 

  Poesía » De amor
686 0 12

 

ПРИЗНАНИЕ

 

Сигурно много неверници стан са подирили тук.

Уж да си пийнат по шепа водица под твоята сенчеста приказка.

А всъщност, за да те вземат. Аз съм различен и друг.

Дойдох да остана при теб. И да си не ида никога.

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??