24 окт. 2019 г., 10:09

Пробуждане 

  Поэзия
415 0 0

Вперил поглед в бъднината
и пред теб е нов живот,
сякаш слънцето изгрява
след вечната полярна нощ.

 

Посока нямаше пред мен
и бях поредната в тълпата, 
умът е озверен, сърцето бясно, 
но душата освети тъмата.

 

Юмрукът се отпуска бавно
и с високо вдигната глава,
показвам на света коя съм
нямам други аз лица.

© В.К Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??