7 апр. 2011 г., 20:27

Пробуждане 

  Поэзия » Любовная
648 0 1

Събуждам те по устните, понеже

от тях по-нежно място няма,

когато са безмълвни,

те са лоно

и оттам любов изтича като мляко

и стига чак до пръстите, които

земята ще докоснат,

        но във нея

и капка няма да попие.

А аз ще бъда много чист и празен

като пролетно небе

                        в очите на пробуден,

докато притъмнее от крила

на мисли и на думи

              помежду ни.

 

© Вихрен Елбрусов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??