159/ Направеното си харесах.
Реших и ”песни” да издам.
И лудата трева затесах,
та плевелче да няма там!
И още същата година,
за любовта, която мина,
стотина стихове събрах
и с малко свян и доста страх,
пред хорските очи застанах!
С издаване си поиграх...
И доста средства проиграх.
Но пак с мечтите си останах!
Очаквам със една поема
акъла някому да взема...
© Христо Славов Все права защищены