27.04.2017 г., 19:27 ч.

"Продължение" на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска
392 0 0

159/ Направеното си харесах.

Реших и ”песни” да издам.

И лудата трева затесах,

та плевелче да няма там!

И още същата година,

за любовта, която мина,

стотина стихове събрах

и с малко свян и доста страх,

пред хорските очи застанах!

С издаване си поиграх...

И доста средства проиграх.

Но пак  с мечтите си  останах!

Очаквам със една поема

акъла някому да взема...

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??