3 дек. 2011 г., 22:08

Проглеждане 

  Поэзия
423 0 1

ПРОГЛЕЖДАНЕ

 

Аз търсех справедливост и грешах,

приемах и излъчвах много мъка,

упреквах другите във смъртен грях

и страдах, предусещайки разлъка.

 

Залитайки надолу, в миг се спрях,

възвърнах си загубеното зрение -

законът не е всичко - аз разбрах,

над "справедливост" сложих "опрощение"

 

И някак си светът се усмири -

възправят се разклатени устои,

загубила съм нещо и боли,

но свойто "аз" не пазя ли - тежко ми.

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??