Приласкани от свежия полъх
сред дъха на уханни цветя -
нежно цвете на приказна пролет -
ний вървим ръка за ръка!
И сме толкова млади и влюбени,
а очите ни - пролетен цвят -
разпиляват лъчи изумрудени -
сред цветята най-нежния цвят!
юни 1967г
гр. Русе
© Георги Минчев Все права защищены
Поздрави!