4.07.2009 г., 12:26 ч.

Пролет 

  Поезия » Любовна
635 0 1

Приласкани от свежия полъх

сред  дъха на уханни цветя -

нежно цвете на приказна пролет -

ний вървим ръка за ръка!

 

И сме толкова млади и влюбени,

а очите ни - пролетен цвят -

разпиляват лъчи изумрудени -

сред цветята най-нежния цвят!

 

 

юни 1967г

гр. Русе

 

© Георги Минчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • влюбени,влюбени... във живота.
    Поздрави!
Предложения
: ??:??