17 июл. 2010 г., 11:38

Пролет 

  Поэзия » Другая
574 0 1

Пролетно слънце грее в небето,
щастие дарява то на сърцето.
Пролетта - вдъхваща младост,
пролетта - даряваща радост.

Ето го  първото кокиче,
до него жълт минзухар.
В гората - красиво момиче
със своя вечен другар.

Пролетта не е просто сезон,
пролетта е сладък бонбон.
Тя пробужда живота нов,
заразява с вируса любов.

© Марин Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво, много е приятно за четене и някак си положително.

    Усмивки
Предложения
: ??:??