Пролетно слънце грее в небето,
щастие дарява то на сърцето.
Пролетта - вдъхваща младост,
пролетта - даряваща радост.
Ето го първото кокиче,
до него жълт минзухар.
В гората - красиво момиче
със своя вечен другар.
Пролетта не е просто сезон,
пролетта е сладък бонбон.
Тя пробужда живота нов,
заразява с вируса любов.
© Марин Маринов Всички права запазени
Усмивки