30 мар. 2006 г., 10:32

"Пролет" 

  Поэзия
741 0 0
Навън е пролет-разцъфнали са всичките цветя,
и шъркел като кораб пори небето-морска синева.

В душата обаче е тъмно ,
там демон крещи ,
че чака те работа черна,
а не пролетни топли лъчи...

Мечтите красиви се свиват,
за теб небето е сиво-щъркела зъл часовой,
цветята лица присмехулни-на живота -робският строй.

© Калоян Калоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??