30.03.2006 г., 10:32 ч.

"Пролет" 

  Поезия
742 0 0
Навън е пролет-разцъфнали са всичките цветя,
и шъркел като кораб пори небето-морска синева.

В душата обаче е тъмно ,
там демон крещи ,
че чака те работа черна,
а не пролетни топли лъчи...

Мечтите красиви се свиват,
за теб небето е сиво-щъркела зъл часовой,
цветята лица присмехулни-на живота -робският строй.

© Калоян Калоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??