23 мар. 2014 г., 21:35

Пролет за едни, есен за други 

  Поэзия » Гражданская
416 0 0

Навън пролетта дойде,

но докато някои ще ходят на море,

бездомни хора от беднотия плачат,

докато милионери долари влачат

в банки, във фирми частни,

докато други са нещастни.

Богатите може да не изпитат състрадание,

но поне ние да им обърнем внимание!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??