23.03.2014 г., 21:35 ч.

Пролет за едни, есен за други 

  Поезия » Гражданска
415 0 0

Навън пролетта дойде,

но докато някои ще ходят на море,

бездомни хора от беднотия плачат,

докато милионери долари влачат

в банки, във фирми частни,

докато други са нещастни.

Богатите може да не изпитат състрадание,

но поне ние да им обърнем внимание!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??