2 нояб. 2011 г., 12:34

Пролетна мечта 

  Поэзия » Любовная
471 0 1

Теб и пролетта обикнах,

знам, че трудно бе това,

но с тебе аз внезапно свикнах,

да бъда винаги и през нощта.

 

Звездица сякаш ни ориса,

да мечтаем двама пак,

любов прекрасна да се случи,

все едно като разцъфнал нежен мак.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??