1 мая 2010 г., 18:56

Пролетни цветя 

  Поэзия » Любовная
773 0 0

 


Дойде пролетта,

цъфнаха цветята,

а къде е мойто цвете?

Питам се сега...

В чужди ръце ли е? 

Или просто е било лъжа?


Знам, цветя много по света,

но само във едно е моята душа!

И плача!

И скитам!

И търся го сега!

Макар и да знам, че всичко е било лъжа.


Но какво от това? 

Ще продължа!

Защото срещна ли го...

Отново ще се родя!

И пак ще цъфнем двама,

като пролетни цветя.

А стане ли това,

ще е сбъдната мечта!

И ще ни гали пролетта 

с нежна ръка, 

и огън от любов ще пали,

зърне ли ни обичта!

 

© Митко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??