3 нояб. 2009 г., 22:52

Промяна 

  Поэзия » Любовная
709 0 2

Аз те превърнах във мисъл.

Създадох те от вечността.

И, като в магия различен,

прегръщаш ме с нежността.

 

Тъгувам, когато те няма,

когато ме грабва нощта

и в сънищата сме двама,

вплели ръце,

променили света.

© Ирена Велинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??