Знаеш ли какво е когато
светът се разпада
и някак си увяхват мислите?
Когато очите се пълнят
със нищото.
Знаеш ли какво е когато
дъхът накъсано пулсира
и усещаш го, че няма мира?
Частица от секундата -
за нея ще се хвана,
усещаш ли болката няма?
Не чуваш ли звуците в здрача.
Оплитат ме - не, няма да плача.
Не, няма примирена да стена,
а по другия път ще поема.
Тихо ще прокълна тъмнината,
после на кълбо ще се свия,
с ориста на деня,
само с нея ще се завия...
© Силвия Все права защищены