5 июн. 2011 г., 18:11

Прощално 

  Поэзия » Любовная
695 0 0

Ти беше приливът, когото чаках,

но като прилива ти закъсня.

Ти беше отлив във душа,

когато исках реалност да е тя.

 

И като в приказка живяхме -

принцеса, принц, безброй беди,

но колко лесно ги преодоляхме

с едно море, окъпано в лъжи.

 

Колко дълго лъгахме сърцата

до онзи миг, когато ти

с отлива отплува някъде,

а мене приливът ме заличи.

 

11.04.92 г.

Тоца

© Добромира Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??