16 окт. 2010 г., 22:08

Прости ми 

  Поэзия » Любовная
656 0 1

                      Прости ми

 

Прости ми, моля те,

за това, че те предавам,

прости ми, че ще бъда в

чуждото легло.

 

Аз обичам само теб,

но страстта ми иска друг.

Тя напира силно в мен -

ще направя грешка, знам.

 

Само тази грешка ме спасява.

 

© Миглена Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??