Прости ми
Прости ми, моля те,
за това, че те предавам,
прости ми, че ще бъда в
чуждото легло.
Аз обичам само теб,
но страстта ми иска друг.
Тя напира силно в мен -
ще направя грешка, знам.
Само тази грешка ме спасява.
© Миглена Маринова Todos los derechos reservados