6 февр. 2011 г., 12:00

Просто откровение 

  Поэзия » Любовная
1000 0 6

С теб света откривам отново,

но понеже краката са пълни с олово,

всички крачки са трудни и тежки,

свързани с болки и грешки...

 

От мен какво да очакваш, не зная,

аз не съм този, за когото се зная,

с всяка стъпка отварям по страница,

не зная къде е простор, нито граница.

 

Така нанасям ти болки и рани,

разкъсвам душата, мечтите съдрани,

всичко и в мойта камбана отеква,

вина да дълбае не секва.

 

Всякакви мисли витаят в главата,

какво, къде, колко, картинка позната,

но ти си превзела изцяло сърцето,

то твое е, от теб е заето.

 

Оставям го да го правиш каквото поискаш,

да го пазиш на топло, до кръв да го стискаш,

дори кинжал да забиеш направо,

твоето място остава...

 

© Дончо Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??