2 апр. 2015 г., 11:49

Просяк 

  Поэзия » Гражданская
347 0 1

Просяк край парламента минава,

а там за него нищо не остава.

Няма той късмет,

търпи дела си клет.

Пука ли ви, дето сте вътре,

ами ако вие такива сте утре!?

Но не, вие живеете си широко

и гледате го отвисоко.

Манипулатори нагли, тъпкани сте с пари,

а на него не давате и стотинка дори!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Горчивата реалност, дано някой от онези случайно го прочете! Браво!!!
Предложения
: ??:??