2 abr 2015, 11:49

Просяк 

  Poesía » Civil
350 0 1

Просяк край парламента минава,

а там за него нищо не остава.

Няма той късмет,

търпи дела си клет.

Пука ли ви, дето сте вътре,

ами ако вие такива сте утре!?

Но не, вие живеете си широко

и гледате го отвисоко.

Манипулатори нагли, тъпкани сте с пари,

а на него не давате и стотинка дори!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Горчивата реалност, дано някой от онези случайно го прочете! Браво!!!
Propuestas
: ??:??