15 нояб. 2020 г., 19:33

Протегната ръка 

  Поэзия » Свободный стих, Другая
301 1 1

Чета поезия.

Намирам протегната ръка

в един свят на обърнати гърбове.

Разбирам, че е моята.

Обръщам следващата страница.

 

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??