15 nov 2020, 19:33

Протегната ръка 

  Poesía » Verso libre, Otra
300 1 1

Чета поезия.

Намирам протегната ръка

в един свят на обърнати гърбове.

Разбирам, че е моята.

Обръщам следващата страница.

 

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??