7 нояб. 2015 г., 18:46

Психопат 

  Поэзия » Любовная
544 0 0

Защо съм цялата червена?

Защо държиш нож ти?
Защо кожата ми е свалена,

а сърцето надраскано на ивици?

 

Защото по лова си ти така увлечен

и жестокостта е изписана на твоето лице.

Защото в цялата Вселена

няма втори като теб - 

такъв психопат безмерен

със сини хубави очи.

© Ася Даскалова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??