Защо съм цялата червена?
Защо държиш нож ти?
Защо кожата ми е свалена,
а сърцето надраскано на ивици?
Защото по лова си ти така увлечен
и жестокостта е изписана на твоето лице.
Защото в цялата Вселена
няма втори като теб -
такъв психопат безмерен
със сини хубави очи.
© Ася Даскалова Todos los derechos reservados