13 июл. 2018 г., 11:04

Пусни живота 

  Поэзия » Другая
550 0 0

Пусни живота да влезе през вратата.

Не стой залостен в страхове.

Никой не ти брои провалите.

Кое би нарекъл победа

след като си живял и след това.

Пак ще бълнуваш чужди светове.

Животът ти остана на друга планета.

© Мирослава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??