13.07.2018 г., 11:04 ч.

Пусни живота 

  Поезия » Друга
551 0 0

Пусни живота да влезе през вратата.

Не стой залостен в страхове.

Никой не ти брои провалите.

Кое би нарекъл победа

след като си живял и след това.

Пак ще бълнуваш чужди светове.

Животът ти остана на друга планета.

© Мирослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??