3 апр. 2009 г., 09:39

Пустинни бури мислите ми разпиляха 

  Поэзия » Гражданская
545 0 0

 

Пустинни бури мислите ми разпиляха.

Унищожават ме

                        – стихиите на Пясъчната памет...

А след като са вече разрушили

                        устоите на моето съзнание,

насочват се безмилостно

                        към дълбините на душата,

оставяйки единствено след себе си

                        зловонен, но неповторим...

Дъхът зловещ на Самотата!...

© Стефан Чобанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??