13 мар. 2009 г., 11:09

Пълнолунна любов 

  Поэзия » Любовная
895 0 18

 

ПЪЛНОЛУННА ЛЮБОВ

 

Луната тази нощ е ниска...

Изпълнена със страст луна...

В такива нощи ми се иска

да бъдеш приказна жена!

И да се любим до премала

под цветомузиката вън -

във тази древна млечна зала,

заливана от звезден звън...

Щурче до нас да опне струни

и да ни пее във захлас,

а облачета тънкорунни

да хрупкат светлото над нас...

Когато някога отгоре

се взираме към този свят,

да си припомняме със горест -

ти беше млада, аз бях млад...

© Ванилин Гавраилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??