6 апр. 2019 г., 17:56

Първа пролет пукна 

  Поэзия
505 1 0

Първа пролет пукна, 

но не за нея.

И часовникът удари тежко,

сякаш бе последна среща.

Беше рано сутринта.

Слънцето едва изгря.

А в прегръдките ми топлина,

бе оставила една жена. 

С последни сили и полу 

трепкащо сърце - глава на долу сведе

и издъхна в моите ръце.

 

 

 

Обичам те, бабо! 

© Памела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??