16 апр. 2013 г., 23:05

Първата глътка кафе 

  Поэзия » Любовная
1437 0 1

Първата глътка кафе

трябва бързо да се отпие,

иначе ще умре

дългоочакваната магия...

Иначе ще прелее,

първата глътка от мен

трябваше веднага да отпиеш,

аз пак щях да оцелея,

но можеше други да сме ние...!

 

© Някой Си Там Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Надежда,равносметка,очакване-казано на един дъх.Хареса ми!!
Предложения
: ??:??