16 abr 2013, 23:05

Първата глътка кафе 

  Poesía » De amor
1438 0 1

Първата глътка кафе

трябва бързо да се отпие,

иначе ще умре

дългоочакваната магия...

Иначе ще прелее,

първата глътка от мен

трябваше веднага да отпиеш,

аз пак щях да оцелея,

но можеше други да сме ние...!

 

© Някой Си Там Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Надежда,равносметка,очакване-казано на един дъх.Хареса ми!!
Propuestas
: ??:??