2 янв. 2014 г., 15:58  

Рай 

  Поэзия » Любовная
581 0 0

 

 

Тази вечер искам вълшебство,

желая да бъда сразен 

от Ангела твой, дошъл от небето,

с любов и нежност за мен.

 

Не искам друго. освен да съм с тебе

във този танц от нежност и страст,

дори Вселената нека простене

и нека завиди на нашия шанс.

 

Лицето ти не ще забравя.

Очите ти… дълбоки езера.

Ръцете ти… неистова наслада.

Душата ти… безбрежна синева.

 

Във този Рай аз искам да остана,

цената просто да не знам,

но знам, че тук, за Рая,

дори на дявола ще се продам!

 

 

 

© Христо Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??