2 ene 2014, 15:58  

Рай 

  Poesía » De amor
579 0 0

 

 

Тази вечер искам вълшебство,

желая да бъда сразен 

от Ангела твой, дошъл от небето,

с любов и нежност за мен.

 

Не искам друго. освен да съм с тебе

във този танц от нежност и страст,

дори Вселената нека простене

и нека завиди на нашия шанс.

 

Лицето ти не ще забравя.

Очите ти… дълбоки езера.

Ръцете ти… неистова наслада.

Душата ти… безбрежна синева.

 

Във този Рай аз искам да остана,

цената просто да не знам,

но знам, че тук, за Рая,

дори на дявола ще се продам!

 

 

 

© Христо Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??